Älskligen!

Jag och min bääbi!!
Är hon inte finast av allt? Även fast hon har tokögon.

Jag ser lite muppig ut men jag har stressat heeela dan.. (nåja, iaf i en halvtimme eller så ^^)



image236

1.   2.   3.   
 
1. Bessie-Bus har fått för sig att det är superdupergott att tugga på mattes näsa, allra helst jättehårt. Matte tycker inte riktigt det är lika roligt.

2. Typiskt italienare. När hon inte får som hon vill så slåss hon - hennes framtassar har slagits och sparkats mer på en vecka än vad mina händer ever har gjort ^^

3. Men oftast så är hon helt underbar och alldels perfekt och helt underbar!!!!



//Matte Anna-Viktoria

Ibland blir man bara så glad!!!


Som idag, fick säkert 15 miljoner tokryck när matte och jag var ute i eftermiddags. Jag älskar verkligen att få vara lös!!!




Har faktiskt varit helt själv hemma idag oxå, matte sa till mig att gå in i buren så det gjorde jag... å sen så åkte dom =( Blev attans ledsen i början och grät lite men lugnade ner mig ganska snart...
Och att jag blev glad när dom kom hem!!! Har nog aldrig viftat så mycket på svansen som då!!!


Var hos husses föräldrar idag oxå, träffade alla hundarna där ute... oj oj, dom är huuur många som helst. Och valpar har dom visst oxå, 11 stycken säger matte... det är Gördis och Majken som är mammor denna gången.
Så jag fick inte träffa dom två... men dom andra fyra fick jag träffa... inte för att det var så himla mycket att se dock, långhåriga konstiga stooora hundar.. nosade massa på mig gjorde dom och skällde jättemycket så fort det lät minsta lilla (matte säger att dom är lite ouppfostrade men attans snälla... sen är dom faktiskt värsta flocken oxå, och vi hundar tenderar ju att dras med i skällandet...)
Iaf så har matte fortfarande inte slutat tjata om hur duktig jag är hela tiden... men det är heeelt okej =)

Nehe... kissrunda och sen sussa sött under täcket!!

Tjing//Bessie-Bus

Lös i skogen!

image6


Har varit på en lååång runda i skogen nu, och jag fick gå lös nästan hela vägen!!
Superkul!!
Jag hoppade både hit och dit men hade koll på matte hela tiden (nåja, nästan iaf ^^)
Matte tjatade på om hur duktig jag var och hur stolt hon är... Jaja, berätta nått jag inte redan vet.. hihi.
Hon filmade massa oxå men tydligen så vill inte youtube att ni ska få se lilla mig för dom "godkänner" inte filmerna säger matte... hmn. Husse får nog ta en titt på det där när han kommer hem!!

Tjing/ Bessie-Bus

Såå duktig tjej!!

Nu är det matte här =)

Bessie har varit duktig idag, har provat att ha henne lös.
Först imorse när vi var uppe i "parken" på kissrunda... hon blev helt tokig och sprang som en galning - tyckte med andra ord att det var superkul såklart =) Och hon kom så fort jag ropade på henne!

Var ute en sväng i träfgården på baksidan innan och lät henne vara lös där oxå, sååå duktig är hon. Studsar och leker massa, men kommer till mig så fort jag ropar.

Dessutom så har hon äntligen börjat äta sitt nya foder, jag och hennes uppfödare kom överens om att hon skulle byta till RC junior, men hon har INTE tyckt om det alls... men nu är det inga problem alls, bara sådär så började hon äta det =) Jätteskönt! Och hon har stenkoll på att så fort jag börjar göra iordning hennes mat så ska hon in i buren - hon flyger med andra ord in i den och viftar på svansen som en tok!!

Det här kommer bli bättre än jag trodde =) =)

Duktig matte!

Idag har min duktiga matte lärt sig att lägga in videos i bloggen!!
Värsta stolt är hon!
Hon har till och med lärt sig att lägga upp egna videos på youtube, så nu kommer ni få se massa filmer på snygga mig =) Hur bra som helst ju!!

Iaf, den här nedanför är från idag, matte gav mig en morot och trodde att jag faktiskt skulle äta upp den.. hah, den skulle dödas, det var det enda rätta att göra. Haha!!


Idag blev jag ARG!!

Var ute på morgonrunda med matte, precis som vanligt. Vi gick upp till den lilla "parken" längst upp på gatan och lekte en stund.
Men helt plötsligt hör jag en annan hund som börjar skälla (vilket händer heeela tiden - finns jättemånga hundar här i Horda), och jag blev så arg!!
Började skälla som en tok, dom där attans hundarna har skrämt mig tillräckligt nu.
Och Matte blev helt tokig, började filma och skratta som en galning. Förstår verkligen inte vad det var som var så himla kul, det var ju nästan blodigt allvar ^^

 


Igår var åkte vi bil igen, jag börjar tycka om det faktiskt, och tillslut så kom vi fram till nått ställe i skogen, och där var han - den där håriga kinesen (Husses syster har visst en kinesisk nakenhund som har päls - knaaasigt). Morrade lite mycket på honom som jag gjorde första gången vi sågs.
Vi gick en lååång runda i skogen med Kinesen och hennes Matte Ida.
Vi gick ner till en sjö innan vi gick hem, och då ville jag faktiskt leka lite med den håriga Kinesen (Tyko heter han visst - fast det utalas Taajkoo), men nehe då, då var han sur och morrade och hade sig. Tråkiga gubbe!!
Hur som helst så tyckte matte visst att jag var jätteduktig som gick så fint i kopplet hela vägen..

Jag fick faktiskt några tröjjor och ett täcke av Ida sen, dom hade tydligen blivit för små för Tyko och han behöver dom ju inte nu när han har massa päls, var ju lite annat när han var naken.

Imorse var jag tillochmed så duktig att jag åt upp all mat, även fast det var läskig ny mat i den. Men vad gör man inte, är man hungrig så är man!! Även fast matte och min uppfödare tycker att jag ska byta från valpfoder nu så håller jag inte riktigt med, det är ju så GOTT!! Men men, jag får väl stå ut antar jag...

Nehe, nu ska vi åka iväg och kika på lite bilar en sväng säger Husse, låter bra tycker jag - tycker ju om bilar nu för tiden =)
Tjing!


Första dagarna..

Nu är hon som sagt här =) Underbar är hon!!

Hon verkar trivas och är som en svans efter mig vart jag än går. Rumsrenheten är oxå okej, har hänt nån liten olycka inne, men bara när jag sett så jag har kunnat stoppa henne och UT FORT FORT FORT!! Hon lär sig
...

Hemresan från skåne gick superbra, hon låg lugnt och fint i mitt knä hela tiden. SÅ duktig!
Hon fick träffa min svägerskas kines.. han var inte populär, hon skällde ut honom efter noter ^^ hihi.
Hon må se liten och klen ut men hon vet vad hon vill =)

Vi tar det ganska lugnt nu dom första dagarna, så att hon verkligen "vänjer in sig" vid oss...

Mattes lilla älskling är hon iaf, heeelt bedårande, rolig och hur söt som helst =) Och duktig!








more to come....


Nu är jag här!!

image4


Matte och Husse!

Det är alltså dom här mystiska filurerna som kallas för "matte" (även känd som Anna, Anna-Viktoria eller Viktoria) och "husse" (även känd som Jon).


  

Dom bor i ett hus i ett litet samhälle mitt emellan Värnamo och Växjö, nästan "på landet".
Stooor tomt och massa skog runtomkring. Är säker på att tjejen kommer trivas hur bra som helst =)

//Anna-Viktoria

Den efterlängtade "sockervadsburken"

image1




Det är alltså den här lilla godingen som den här bloggen kommer handla om.
Henne, hennes tokiga matte och hennes lugna husse.

Den vackraste lilla italienaren matte någonsin skådat!


Det kommer vara både matte och lilla godingen som skriver här.
Så bli inte förvirrade över alla olika "mig, henne, hon, matte, jag".
Ska nog se till att skriva under med rätt namn =)

//Anna-Viktoria ^^

RSS 2.0